S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení.


Úvod » BROUSKY NA NOŽE » Elektrický brusič nožů, Chefs Choice , CC-130


        

Elektrický brusič nožů, Chefs Choice , CC-130

M 130 - bruska na nože 3-stupňová

novinka akce top produkt

skladem

 

Dostupnost: skladem
Číslo produktu: TG-CC-130
Výrobce: Chefs Choice
Vhodné pro keramické nože: NE
počet ostřících stupňů: 3
100% diamantové brusné segmenty: ANO
Flexibilní obtahovací segmenty: ANO
Hmotnost v kg: 2.000 / 2.027
Délka x šířka x výška: 254 x 108 x 108
Pohyb brusných segmentů: Rotační / Statický - ocílka
Dvojité skosení ostří: ANO
Trojité skosení ostří: ANO
Výsledný úhel ostří 15°: NE
Výsledný úhel ostří 20°: ANO
Výsledný úhel ostří 15 a 20°: NE
Jednostranné broušení čepele: ANO
Zušlechtění na ocílce: ANO
Doporučené na zoubkované nože: ANO
Vhodné na kuchařské nože: ANO
Vhodné pro nože Santoku: ANO
Vhodné pro nože na chléb: ANO
Vhodné pro lovecké nože: ANO
Vhodné pro filetovací nože: ANO
Vhodné pro kapesní nože: ANO
Vhodné pro nůžky: NE
Vhodné pro mačety / sekyry: NE
Předostřící stupeň: NE
Ostřící stupeň: ANO
Honovací stupeň: NE
Obtahovací / leštící stupeň: ANO
Stupeň s ocílkou: ANO
Čas potřebný pro naostření / doostření: 1 minuta / 10 v teřin
Napájení: 230V / 50 Hz
běžná cena 3 904 Kč
naše cena bez DPH: 2 868 Kč
naše cena s DPH (21 %):
3 470 Kč

do košíku:
  ks  

Nejsou potřeba žádné zkušenosti ani extra dovednost, abyste nabrousili váš nůž na brusce na nože ChefsChoice® Model 130 jako profesionál:

  • Pro profesionální ostření a zušlechtění na ocílce všech ocelových nožů s 20 ° úhlem ostří.  Oboustranně nabrousí rovné i zoubkované ostří
  • Bruska je určena na všechny typy nožů - kuchyňské, domácí, Santoku, sportovní a kapesní nože
  • Třífázový proces broušení: 100% diamantové brusivo v 1. fázi, super kalená ocílka v 2. fázi a flexibilní lešticí disky v 3. fázi
  • Ostřením, leštěním a zušlechtěním ostří na ocílce vytváří bruska optimálně ostří přizpůsobené pro každý druh řezání
  • Rozmazlujte vaše nože s Chef'sChoice ® profesionální bruskou na nože M 130. Nabízí skutečným kuchařem, profesionálním kuchařem, nebo nožířskými znalcem "všestranné ostří" s 3 stupňovým systémem ostření, které sestává z ostřícího a leštícího stupně, jakož i na světě nejpokrokovějším systémem zušlechtění ostří na ocílce.

     

    Zabudované přesné úhlové vodicí prvky ve všech třech stupních odstraňují všechny dohady, a zajišťují vždy důsledný tvar ostří. Chef'sChoice ® profesionální bruska na nože M 130 eliminuje různé neefektivní způsoby ostření a v důmyslné konstrukci poskytuje v jednom kompaktním přístroji, všestranný a konečný výběr preferovaného ostří pro jakýkoliv řezací proces. S bruskou na nože Chef'sChoice ™ to vše můžete udělat jen po stisknutí jediného tlačítka ON / OFF. Po broušení dosáhnete překvapivě ostré, dlouhotrvající ostří, které bude lepší než nabroušené v továrně, bez ohledu na to, jaký typ ostří si vyberete.

     

    Přizpůsobte si ostří podle potřeby: Tato jedinečná bruska na nože umožňuje uživatelům přizpůsobit ostří pro optimální výkon v závislosti od požadavku na řezání. Tři různé typy ostří (leštěné ostří, na ocílce zušlechtěné ostří a na ocílce zušlechtěné leštěné ostří) lze získat broušením v jednotlivých stupních brusky jejich vzájemnou kombinací. Revoluční leštěné vlasy třepící ostří umožní uživatelům s lehkostí krájet ovoce a zeleniny a tak vytvořit oku lahodící mísy. Vykosťování masa a prořezávání vláknitých potravin je hračkou pro ostří zušlechtěném na ocílce, na ocílce zušlechtěné a následně leštěné ostří je ideální pro jemné porcování ryb nebo pro tenké krájení uzeného lososa.

     

    Na broušení jsou k dispozici 3 různé stupně:

    Stupeň 1: Skládá se z rotujících kuželových disků napuštěných 100% diamantovým brusivem, které bezpečně brousí ostří na kvalitních nožích kuchyňských, domácích, v asijském stylu, sportovních a kapesních. Při broušení nedochází k tepelnému ovlivnění ostří, což spolu s úhlovou stabilizací pomáhá prodloužit životnost kvalitních nožů. Stupeň 2: Má miniaturní super kalenou ocílku a spolu s přesným úhlovým vedením vytváří ostří s holicí ostrostí s ultra ostrými mikroskopickými vroubky, které poskytují mimořádně zabírající profesionální zušlechtěné ostří.

    Stupeň 2: je možné použít tak často, jak je potřebné k udržení důsledného jako břitva zušlechtěného ostří, dokud není třeba ostření ve stupni 1. Úhly ostření ve stupních 1 a 2 jsou přesně nastaveny na optimalizaci ostření a zušlechtění na ocílce.

    Stupeň 3: Používá flexibilní brusný disk systému high-tech, který plní podobnou funkci jako holičský obtahovací řemen na vytvoření mikroskopicky hladkého, ultra ostrého jemného ostří. Může být použit tak často, jak je potřebné k udržení a obnovení leštěného ostří, do tehdy, pokud není nutné dodatečné ostření. Stupeň 3 se také používá pro broušení zubatých nožů. Ultra jemný flexibilní obtahovací disk zuby vyrovná, zarovná a podél jejich břitů vytvoří mikro čepele na každém vybíhajícím zubu, takže se vytváří velmi ostré "mikro ostří." To je vynikající pro zoubkované nože, pro nože všech slitiny, pro kované nebo nekované čepele, včetně zubatých nožů "které není třeba tzv. Nikdy ostřit", a tyto se otupí!

     

    Jak to funguje:

    Leštěné ostří: Na naostření použijte stupeň 1 a následně ve stupni 3 zdokonalte a vyleštěte ostří, které je ideální pro přípravu ozdobných talířů a na přesné krájení jemnějších potravin.

    Na ocílce zušlechtěné ostří: bruste ve stupni 1 a pak zušlechtíte ostří na ocílce v stupni 2 na získání regulovaného záběru ostří preferovaného profesionály pro vláknité potraviny.

    Na ocílce zušlechtěné leštěné ostří: To je jedinečné ostří nebývalé ostrosti, kombinující vlastnosti obou způsobů ostření - na ocílce zušlechtěného ostří s vysoce leštěným ostřím vytvořeny postupným procházením stupni 1, 2 a 3. takové ostří je ideální pro přesné krájení a elegantní prezentaci potravin, jako jsou uzený losos.

     

    Bruska na nože M 130 má robustní velkorysou konstrukci, vytvořenou z odolného průmyslového polymeru. Je certifikována pro bezpečné broušení. Gumové nožičky drží přístroj pevně na pracovní ploše. Bruska na nože nevyžaduje žádné ostřící oleje nebo kapaliny. Přístroj je dostatečně kompaktní (25 cm dlouhý, 11 cm vysoký a 10,8 cm hluboký), který může být trvale umístěn na kuchyňské lince, aby byl vždy po ruce pro rychlé přeostření nožů.

    Tip: Vždy ostré nože pomohou zvýšení bezpečnosti při řezání, protože ostré nože jsou mnohem bezpečnější při jejich používání. Tupé nože vyžadují, aby uživatel použil nadměrnou sílu při řezání, čímž se zvyšuje riziko uklouznutí nože a následného zranění.