S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení.


Kulinářským zážitkem není v moderní kuchyni pouze jídlo jako je steak, losos nebo dobře udělaná pizza.

Vaření Vás může uspokojit pouze, pokud používáte kvalitní nádobí. Dříve byl v kuchyni velkou TOP smaltovaný hrnec což by dneska nikoho neuspokojilo.
Každá moderní kuchyně je dnes vybavena indukčním ohřevem, proto je potřebat vybírat nádobí na indukci.

Z našeho výběru bychom Vám chtěli doporučit profesionální pánev Carbone plus francouzské značky de Buyer. Tyto pánve jsou vhodné pro všechny typy ohřevů hlavně indukčních. Vaření na indukci je velmi rychlé pro přenos tepla. Dále doporučujeme litinovou pánev na steaky a ocelovou pánev
wok.

Pro školy vaření doporučujeme také pánve i s nepřilnavým povrchem, umožňují nám pomalejší ohřev, to přivítají hlavně kuchaři začátečníci.

Výběr nádobí do kuchyně je v našem eshopu rozděleno do mnoha kategorií, pokud se Vám sortimen nepodaří naleznout, určitě nás kontaktujte na naší HOTLINE lince 731 176 899 nebo emailem info@gastrokuchyne.cz

Váš team Gastro Makel